Hvad sker der?

Image

Det er godt nok ved at være noget tid siden jeg har postet artikler. Jeg har lidt travlt for tiden og det er dejligt, for det er der bestemt ikke altid i min branche.

For øjeblikket arbejder vi i studiet med to større projekter. Min studiemakker Per Christian Frost producerer to numre til den kommende Lars Lilholt plade og jeg assisterer og står for teknikken. Derudover har vi gang i et andet projekt, i selskab med bassisten Peter Vuust, med at producere musik til en større dansk virksomhed der skal bruge det internt.

Per og Gerts amps under indspilning til det nye Lilholt-album - hvis er mon hvis?

Det grundlæggende arrangement kommer på plads efter frokost i Aarhus Lydstudie.

Hvad skal guitaren så spille?

På Lilholt-projektet er der blevet indspillet grundspor (bas, trommer, guitar, cuevokal etc.) i det dejlige Aarhus Lydstudie med Kenn Eskildsen som tekniker. Vi har derefter hentet optagelserne til vores eget studie så vi kan lave overdubs og i sidste ende mixe numrene. Vi har foreløbigt indspillet yderligere guitar, keyboards og en cello, så der mangler i grove træk bare leadvokalen, der kommer på i næste uge. Bandet er i storform, og det er klassisk studiearbejde, så jeg nyder at rode med mikrofoner og mixe på optagelserne løbende. Jeg har sjovt nok lige lavet en fotoopgave for Vejle Musikteater med netop Lilholt band sammen med DRs symfoniorkester. Se et par billeder nedenfor.

 Image

 Image

Også virksomhedsprojektet er godt solidt studiearbejde. Per og Peter har lavet skitser til numrene i Logic og vi er netop gået igang med at udskifte de samplede lyde med de rigtige instrumenter, startende med guitar og bas (kontra og el). Igår torsdag havde vi besøg af trommeslageren Jens Christian Dam og hans grønne Gretsch sæt, samt en masse perc. En herlig dag og musikken begynder nu for alvor at komme til live. Leadvokalerne skal synges af Mike Andersen og Marianne Lewandowski.

Per Christian Frost, Jens Christian Dam, Peter Vuust

Der er altså knald på den næste måned, men jeg håber at få skrevet flere artikler så snart tiden tillader det. Jeg har  masse af idéer til emner. Der ser desværre ikke ud til at være stor nok interesse for mine kursusforslag, så det bliver lagt på is for en tid, med mindre der sker noget vildt.

Reklamer

2 comments

  1. Johan Jørgensen

    Hej Morten.
    Jeg er ked af at høre om det med kurset. Jeg synes ellers det er en rigtig god idé, og jeg havde klart været med på den hvis ikke jeg boede så langt væk.
    Men held og lykke med dine projekter og kurset.
    MVH Johan

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s