Lyd fra Final Cut Pro 7 til Pro Tools

Gode nyheder til dig der har brug for at flytte lydklip fra FCP 7 til Pro Tools. Firmaet Automatic Duck der i en del år har leveret software til hovedsageligt filmbranchen er blevet opkøbt af Adobe. Det betyder at vi sandsynligvis på længere sigt vil se dem integreret i Adobes produkter som Premiere og After Effects. Men ikke nok med det. I overgangsperioden forærer Automatic Duck deres nuværende produkter væk.

For lydfolk vil det meste interessante produkt nok være Pro Export FCP der gør det muligt at overføre lydklip fra FCP 7 til Pro Tools. Vær opmærksom på at det ikke er en simpel proces, men Automatic Duck gør det meget lettere. Der er en lille tutorialvideo på siden der viser hvordan og diskuterer nogle af de faldgruber der kan giver problemer i processen. Jeg kan anbefale at se den, da det kræver en smule disciplin og øvelse at gøre det problemfrit, ligesom det iøvrigt gør fra FCP 7 til Logic.

Jeg bruger ikke selv Pro Tools til dagligt, så jeg har ikke omfattende erfaringer med Pro Export FCP, men har gode erfaringer med andre ting de har lavet. Tjek ud og download her :

AUTOMATIC DUCK Pro Export FCP

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s